Linett Bútor története

LI-NETT Vállalkozás néven 1996-ban kezdtük el a bőr- és szövet ülőgarnitúrák gyártását Kecskeméttől néhány kilóméterre, Ágasegyházán.
Ülőgarnitúráink gyártásánál már kezdettől neves olasz bőrgyárak alapanyagait használjuk a harmónia a komfort, a szép megjelenés elérésére törekedve. Ennek eredményeként 1998-tól beszállítói lettünk a hazai bútoripar egyik legmeghatározóbb szereplőjének. Ezen kívül két nívós németországi cégnek is szállít a vállalkozás, így a belföldi értékesítésünk szinte közvetlenül az üzemünkből történik.

Helyi értékesítésünk vevő centrikus, segítünk megtalálni a legmegfelelőbb méretű összeállítást, modellt kiválasztani, akár méretre legyártani felár nélkül.
Termelésünkhöz a mai legmodernebb technológiát és kiváló minoségű nyersanyagot használunk, ami megfelel a szigorú ISO szabványoknak.

Bútoraink magas minőségének ékes bizonyítéka, hogy a 12 év során számos neves személyiséget és céget tudhatunk elégedett vásárlóink körében.

Mindezek magas minőségi feltételeknek felelnek meg, hiszen a LiNett 15 éve beszállítója Magyarország egyik legtekintélyesebb bútorgyártójának, valamint
több németországi vállalatnak is.

Miért válasszon minket?

Mert nem tömegesen gyártott kárpitos bútorra vágyik, hanem otthonát vagy irodáját egyedi igényei szerint megtervezett és elkészített, első osztályú bútorokkal rendezné be.
Mi megvalósítjuk elképzeléseit minőségi alapanyagokból, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársainkal!